diumenge, 27 de maig del 2012

Setmana del 21 al 25 de Maig

Durant aquesta setmana he assistit a pràcticament totes les coordinacions per tal de valorar els suports rebuts aquest any i fer una proposta dels suports que seran necessaris de cara al curs vinent. Aquest document es presentarà a la comissió d'aatenció a la diversitat la qual el farà arribar a l'equip directiu.
També hem estat elaborant juntament amb les tutores i les mestres de suport els diferents PI.
Vaig assistir al 2n seminari d'escola inclusiva que va tenir lloc el dia 23 de Maig al districte de Sants-Montjuich al carrer de La Creu Coberta, 104. Demano disculpes per no haver-ho comunicat al fòrum, ja que potser algú li hagués interessat, però és que em vaig assabentar tard per una companya de feina i ella mateixa ens va fer la inscripció a mi i a la meva tutora de pràctiques i a ella mateixa. Al finalitzar l'acte ens van dir que ens enviarien un e-mail amb l'adreça d'internet on ho penjaran. En quant ho tingui us ho faif arribar.
Aqui us deixo un esquema on podeu veure on estem i cap a on anem. Actualment existeixen escoles d'educació especial i escoles ordinàries que pretenen ser escoles integradores en un procés cap a l'escola inclusiva passant per l'escola compartida i les unitats de suport.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada