diumenge, 20 de maig del 2012

FULL DE VALORACIÓ I PLANIFICACIÓ PROPER CURS

Aquest és el full de valoració dels suports i les propostes de cara al curs vinent.

Durant la setmana que ve la nostra intenció és passar per les diferents coordinacions i poder-lo completar per tal de presentar-lo a la comissió d'atennció a la diversitat i des d'aquesta a l'equip directiu.

Tutor/ora…………………………………….Curs: 2011-2012    Nivell………Classe………

Valoració dels suports i de les mesures per a l'atenció a la diversitat.



Mesures i propostes de suport o ajustament que cal tenir en compte amb vista al proper curs.






2 comentaris:

  1. Hola Viky,
    Felilitats per la feina d'intentar donar a cada alumne el que realment necessita com seria el món si els paràmetres que fessin servir fossin els mateixos que cadascú necessités el que necessita en cada moment.
    Deixem filosofies i agrair-te la temàtica que has elegit que em permeteix acostar-me a la realitat escolar que a mi en l'actualitat em queda una mica llunyana.
    Salutacions i ànim ja estem en la recta final

    ResponElimina
  2. Hola Jesús: Moltes gràcies pel teu comentari. La veritat és que el tema és apassionant i la pràctica supera la teoria. Que aquests nanos estan a les escoles i a les aules és una realitat, així com també és una realitat les barreres que presenten les escoles en quant a l'aprenentatge i a la participació d'aquests alumnes.
    M'he adonat que ens falta molta formació i que no tothom ho veu de la mateixa manera. Ens costa treballar la inclusivitat dins de l'aula. Però com diu Stainbak la inclusió és un procés i estem en camí.
    Molts ànims tu també!

    ResponElimina