dimarts, 20 de març del 2012

FASES DEL PROJECTE

El meu projecte consta de tres fases:
FASE 1: PLANIFICACIÓ
En aquesta fase es pretén, en primer lloc, establir un primer contacte amb la directora i la meva tutora de pràctiques i demanar poder formar part de la comissió d'atenció a la diversitat existent al centre i adequar el meu projecte a la realitat de l'escola. També conèixer els alumnes que presenten necessitats educatives especials i la seva anamnesi, així com també el seu context familiar i socio- cultural.
FASE 2: INTERVENCIÓ
En aquesta fase es pretén donar a conèixer el projecte a l'equip directiu, al claustre de professors sensibilitzar el professorat cap a cultures més inclusives, conèixer les possibilitats dels alumnes i fer una estimació dels suports i ajuts que calen per tal d'assessorar al professorat, així com també col·laborar en l'elaboració dels PI i recollir informació dels organismes externs al centre.
FASE 3: AVALUACIÓ
En aquesta fase es tracta d'avaluar el treball fet per la comissió, les diverses mesures preses per fer les aules més inclusives i reformular la proposta.

2 comentaris:

  1. Hola Vicky, comencem!

    Ara que ja tens el bloc cal que vagis omplint-lo amb les diferents aplicacions que té blogger per tal d'afegir seguidor o llista de blogs o altres enllaços d'interés amb el tema del teu projecte.

    També és recomanable que les entrades no siguin tan llargues, si has d'introduir un document millor que ho posis en una aplicació web on line de documents i al post fiquis sols l'enllaç al document, així serà mes lleuger i facilitarà el seu seguiment.

    Ànim i bon treball!

    ResponElimina
  2. Hola Santiago: He retocat l'entrada de les fases del projecte i l'he fet més resumida. També he creat una pàgina amb les fases més explicitades i així si algú li interessa ho pot llegir.
    A mi tot aquest món de la informàtica em costa una mica però amb la teva ajuda i la dels meus companys penso que me n'ensortiré. He posat la bibliografia que estic utilitzant i ja he afegit seguidors perquè us pugueu apuntar. Gràcies.

    ResponElimina