diumenge, 25 de març del 2012

COMISIÓ D'ATENCIÓ A LA DIVERSITAT

La comissió d'atenció a la diversitat es reuneix un cop a la setmana i està formada per la directora de primària, la psicòloga del centre, que és la meva tutora de pràctiques, i alguns dels mestres que fan suport dins de l'aula.
Cada setmana es parla de les noves demandes per part dels tutors, dels alumnes de NEE que estan reben suport, les seves necessitats més immediates, els recursos que s'estan utilitzant, s'avalua aquest suport, i es fan els canvis necessaris.
Per exemple el dimecres passat es va parlar d'un alumne que dilluns es reincorpora a l'escola. Aquest alumne hi havia estat escolaritzat al principi del trimestre durant uns dies, després l'EAP el va derivar cap a una escola d'educació especial i ara ens el tornen a derivar a l'escola ordinària. Aquest nen s'incorpora a un dels grups de primer de primària i mostra una gran agressivitat i necessitarà l'ajuda i el suport d'una vetlladora. El problema és que només ens han concedit quinze hores de vetlladora i el nen estarà a l'escola trenta hores per la qual casa caldrà organitzar i veure com tractem la inclusivitat dins de l'aula les hores que no podem comptar amb aquest recurs personal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada